Станимир Апостолов в „От воле“: Бургаският футбол е на дъното! Нямаме нито отбори, нито стадиони!

0
stanimir apostolov
-
-

Общинският съветник Станимир Апостолов беше гост в предаването „От воле“ на KotaSport.com. Той коментира много актуални и наболели проблеми, които са свързани с бургаския футбол и като цяло бургаския спорт.

„Футболът в града е на дъното. И двата стадиона в момента не могат да бъдат експлоатирани по реален начин. Бургас има нужда от нов общински стадион, но това едва ли ще стане скоро. Проблемите са много сериозни и са необходими големи усилия, за да се преодолее тази негативна тенденция. В града много малко хора дават пари за спорт. Факт е, че волейболът и баскетболът са в подем. Там са в действие нови проекти, които мога да кажа, че са успешни. Футболът обаче е в тежка криза. Виждате, че Черноморец е в Трета лига няколко сезона. Дано отборът да успее да влезе при професионалистите, но… Нефтохимик пък играе в селските групи. Голяма драма е това за цялата футболна общественост.“- коментира Апостолов в студиото.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!