Иван Колев: Предполагам, че промените в съдийството са продиктувани от нещо! Искам Касай да осигури справедливост за двата отбора

0
-
-

Треньорът на Локо Сф Иван Колев не скри разочарованието си от представянето на тима в контролата с Дукаджини от Косово вчера. Срещата завърши без победител – 1:1. Димитър Митков се разписа за столичани в края на първото полувреме. След почивката обаче те допуснаха Витор Хуго да изравни в 55-ата минута, въпреки че бяха подкрепяни от сериозна агитка.

„Положенията имат значение и то сериозно, но като цяло, ако трябва да обобщим нещата, определено не съм доволен. Въпреки че първото полувреме превъзхождахме и имахме по-опасни атаки, ние търсехме много по-агресивна игра в атака и по-добра организация в защита. Второто полувреме дадохме шансове на юношите, малко разбихме организацията, но това не трябва да е оправдание. Всеки носи сериозна отговорност и трябва да се доказва тук, ако иска да бъде титуляр“, заяви Иван Колев след мача, цитиран от „Мач Телеграф“.

„Относно младите футболисти, не ги деля от старите, те трябва да се опитват да доказват, че искат да се борят за титулярно място в състава и ако заслужават, защо да не стартират. Предполагам, че промените в съдийството са продиктувани от нещо. Искам Касай да осигури една истинска справедливост за двата отбора“, заяви Иван Колев.