„Син“ диамант: Левски е най-великият отбор! Вярвам, че ще спечелим Купата (ВИДЕО)

0
Снимка: levski.bg
-
-

Юношата на Левски – Асен Митков – даде специално интервю пред ЛЕВСКИ ТВ, в което сподели своите впечатления от провеждащата се в Белек зимна подготовка, амбициите и очакванията за бъдещето си в тима.

„Чувствам се страхотно и пределно съм мотивиран за втория етап от подготовката.

Баща ми е потомствен левскар, но никога не ми е налагал мнението си. Майка ми никога не взима отношение, когато става въпрос за футбол. Общо-взето ме оставиха сам да взема решение, когато шефът на школата Йончо Арсов, Петър Карачаров и Тодор Симов успяха да ме убедят да премина в най-великия отбор в България, че ще ми помогнат да развия качествата си.

Притеснение не бих казал, че е имало. Свръхконцентрация да покажа качествата си и да помогна на отбора. Аз съм най-спокоен тогава, когато играя футбол.

Разликата между юношеския и мъжкия футбол е изключително голяма. По-опитните помагат на по-младите, което е изключително важно. Благодарен съм им.

От идването на Станимир Стоилов всеки ден научавам нещо ново и се развивам. Най-много промени в мен динамиката, с която играя, и позиционирането ми във фаза защита и във фаза атака.

При мен няма опасност от главозамайване, защото знам, че бе Божията помощ не бих могъл да постигна нищо.

Пожелавам си здраве – за мен и моето семейство. Пожелавам си и вярвам, че тази година ще спечелим Купата на България. Ще работя здраво, за да съм на нужното ниво, ако Станимир Стоилов разчита отново на мен“, коментира Митков.

Какво сподели още играчът може да видите във видеото: