Неприятност за Мъри и Левски

0
Снимка: levski.bg
-
-

Един от героите за Левски при вчерашната победа на сините над Ботев Пловдив с 2:0 на Герена Борислав Цонев ще пропусне следващия двубой на тима. Причината е, че българският национал получи петия си жълт картон от началото на сезона, което автоматически означава, че той ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия за една среща.

Следващият двубой на Левски е на 12 декември срещу Берое в Стара Загора. Мачът под Аязмото е от 16:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Това е последната среща за сините за годината, а Станимир Стоилов по всяка вероятност ще заложи на Димитър Костадинов срещу заралии, пише „Тема спорт“.

Борислав Цонев си изкара жълтия картон в началните минути на двубоя с Ботев, след като влезе грубо в краката на Виктор Генев, а след това на няколко пъти едвам се сдържа да не опонира на главния съдия, което щеше да доведе до червен картон. Станимир Стоилов на няколко пъти говори на висок тон с близнаците Цоневи за поведението им на терена, а показателна бе реакцията му при жълтия картон на Радослав по време на смяната му в края на двубоя.