Берое ще се утвърждава в шестицата под Околчица! Камбуров на пейката (ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ)

0
Снимка: beroe.bg
-
-

Берое гостува на закъсалия Ботев Враца с амбицията да продължи утвърждаването си в първата шестица, където влезе миналия кръг след домакинската победа над Славия с 2:1. Тогава един от героите за заралии бе таранът Мартин Камбуров. Той започна като титуляр и преди това при гостуването на Черно море. С оглед сгъстения цикъл 41-годишният ветеран ще получи почивка под Околчица днес. Очаква се старши треньорът Петър Колев да остави Камбуров на пейката и при необходимост да го ползва като джокер, пише „Тема спорт“.

Вместо него атаката се очаква да води Алиун Фол. Наставникът на старозагорци е решил да запази стрелец номер едно у нас за последния сблъсък за годината – домакинството на Левски на 12 декември (неделя). Мачът със сините може да се окаже и последният за тарана в кариерата. Както е известно, договорът му е до края на годината и след това той може да окачи бутонките.

Все пак от ръководството на Берое вече обявиха, че са готови да удължат договора му до май, ако играчът желае да продължи да играе.

Той ще бъде запазен днес и заради очаквания тежък терен на стадиона под Околчица.

Домакините пък са опрени до стената. Вече в 14 поредни шампионатни срещи те не познават вкуса на успеха. За последно биха Царско село като гост с 2:1 в началото на август, а кръг преди това надвиха Левски на своя стадион. Това са и двете победи на водения от Даниел Моралес тим дотук през кампанията.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА БОТЕВ (ВР): Костов, Николов, Ничев, Миланов, Фераресо, Бауренски, А. Георгиев, Василев, Касини, Ненов, Бабунски

Резерви: Хр. Георгиев, Христов, Фасе, Сержиньо, Митрев, Гаврилов, Тодоров

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА БЕРОЕ: Ганев, Хаджиев, Сако, Цветков, Василев, Тунгара, Даскалов, Джонатан, Лебон, Генов, Фол

Резерви: Бакер, Фуртадо, Динков, Стефанов, Мечев, Камара, Камбуров