Изпълнителният директор на Левски каза кога ще спре разединението между „сините“ фенове

0
Снимка: levski.bg
-
-

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков – сподели своето мнение кога ще спре разединението между „сините“ фенове.

„Когато напълним стадиона, разединението ще изчезне от само себе си. Целта ни е обща, така че аз не съм притеснен, че има различни фракции. Нека има диалог, но ние започваме съвместно нещо, което е доста амбициозно и възнамеряваме да осъществим.

На 5 декември ще бъдем в Кюстендил. След това имаме мач в Стара Загора, като ще организираме подобно събитие в Сливен и след това мобилният ни магазин ще бъде в сектора за гости в Стара Загора. Вече имаме организация за 18 декември във Варна. Хората сами направиха цялата организация. Имаме изключително сплотена общност там.

Това са нещата за месец и половина. Искам да благодаря на отдадеността на нашия административен екип. Да им пожелая да са здрави и да издържат това положение. Хората са отдадени и отново има вяра в очите им. Положението е тежко, но е под контрол.

Имаме над 20 хиляди закупени членски карти, което е прелюдия към новия проект. Има много въпроси, които трябва да се изяснят. Дали те ще бъдат постоянни през следващите години. Какъв ще бъде размерът на членството. Проектът не е от днес за утре. Това е чарът. В крайна сметка той сам по себе си като проект е изключително важен и клубът дава подкрепата. Започваме нещо, което не е правено“, коментира Ивков.