Иво Ивков даде сериозно обещание и разкри: Лицензът виси непрекъснато и със страшна сила!

0
-
-

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков – заяви, че лицензът на клуба постоянно виси. Същевременно той даде сериозно обещание, че повече няма да бъдат подписвани неизгодни за клуба договори с футболисти и треньори.

„Гарантирам, че няма да бъдат сключвани неизгодни за клуба договори с футболисти и треньори. Ще спорим, ако трябва много и с най-важните ми партньори. Това е въпрос на виждане кой договор е изгоден. Може би в онзи момент не е бил неизгоден договорът с Хубчев и екипа му, например. Имаме загубено дело там. Трудни са преговорите. Водят ги към момента представители на Palms Bet.

Лицензът виси непрекъснато и със страшна сила. Ние сме в изключително незавидна финансова ситуация. Но… Имаме поглед как да се промени това и трябва да вярваме, че ще успеем.

Към момента не се предвижда закриване на нови длъжности. Бюджетът е изпилен докрай, но до Нова година е възможно да има 1-2-3 промени в административния екип. Тепърва предстои да структурираме и надграждаме. В този момент ние сме затиснати от проблемите. Трябва да се разберем със страшно много хора и да разсрочим задължения, да намалим където можем, да апелираме за разбиране, да си служим с аргументи, да сме тихи и да си работим в това отношение. Обезпокоен съм, но изобщо не съм отчаян. Няма как след всичко случило се да сме в цветущо положение. Интересуваме как да постигнем финансова стабилизация, да върнем хората на стадиона, да стане тук място за празници. Да работим успоредно с това по реда и сигурността, да убеждаваме съмишлениците си. Мисля, че лека-полека, след като преминем първите много трудни периоди до март месец, след това ще можем да надградим“, заяви Ивков.