Лидер на Локо (Сф) бил пред трансфер на „Армията“

0
-
-

Офанзибният футболист на Локомотив София – Октавио, който отбеляза 3 гола в първите си 6 мача за железничарите – разкри, че е бил много близо до трансфер в ЦСКА-София през лятото на 2017 година.

„Горд съм, че стигнах до Фиорентина. Бях там под наем от Ботафого, но за съжаление контузия в коляното ми попречи да остана в Италия. После, преди да премина в Белгия през лятото на 2017-а, бях пред трансфер в ЦСКА. Гледах клипове от мачове на тима. Мой много добър приятел игра там преди много години. Става въпрос за Тасио, с когото бяхме съотборници в Ботафого. В крайна сметка обаче подписах с Беершот.

Знаете, че е много трудно, когато един тим премине от Втора в Първа лига, но засега се справяме отлично. Единствено ЦСКА и Лудогорец изпъкват в българския шампионат. Всички други отбори са на едно ниво. Основната ни цел е да стабилизираме отбора, но при последвали добри игри защо да не помислим и за топ 6?! Смятам, че това е напълно възможно. В момента не мисля за трансфер в клуб на по-високо ниво“, коментира Октавио пред Sportal TV.