Като „гост“ на „Армията“: ЦСКА-София отнесе Хебър за едно полувреме (ВИДЕО)

0
Снимка: cska.bg
-
-

ЦСКА-София се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на България. „Червените“ се наложиха с 3:0 като символични гости. Въпреки че Хебър бе домакин в тази среща, тя се проведе на стадион „Българска армия“.

ЦСКА-София по чудо не поведе в 14-ата минута. След центриране от корнер, Ахмед Ахмедов засече от въздуха от границата на вратарското поле. Олег Димитров обаче успя да изчисти току пред голлинията в нов ъглов удар.

Това обаче стана в 25-ата минута. Греъм Кери намери на ъгъла на наказателното поле Жорди Кайседо. Нападателят пък с мощен удар по диагонала направи 0:1.

Само 120 секунди по-късно ЦСКА-София удвои аванса си. Варела изведе прекрасно Ахмедов сам срещу вратаря. Нападателят преодоля стража и на празна врата не сгреши за 0:2.

В 41-ата минута ЦСКА-София оформи класиката в резултата. Варела изведе Ахмедов, който вдигна за Кайседо. Последният засече с глава от границата на вратарското поле за 0:3.

240 секунди по-късно Кайседо стреля от наказателното поле. Ивайло Василев изби, но Варела направи добавка, пращайки топката в мрежата. Попадението обаче бе отменено заради засада.

В 52-ата минута Вилдсху стреля мощно от дъгата пред наказателното поле. Ивайло Василев обаче успя да избие.

240 секунди след това Тодор Чаворски нанесе много силен удар от сериозна дистанция. Евтимов обаче внимаваше и изби в корнер.

В 75-ата минута ЦСКА-София пропусна прекрасна възможност за четвърто попадение. След центриране от дясно, Федрико Варела засече пред вратарското поле. Ивайло Василев обаче с чудесна намеса изби от голлинията.

В 83-ата минута Живко Петков центрира остро от фал. Евтимов се размина с топката, заедно с по един футболист от домакините и гостите, след което топката че чукна в лявата греда и напусна очертанията на терена.

В 88-ата минута „червените“ можеха да се разпишат отново. След центриране от корнер, топката бе продължена от футболист на символичните гости. Томас Лам засече с глава, но в лявата греда.