„Кота Спор“: Пенев съживи „мъртъвци“ на Акрапович!

0
Снимка: ludogorets.com
-
-

ЦСКА-София и Лудогорец завършиха 1:1 в първия полуфинал за Купата на България, който се игра на стадион „Българска Армия“ при завръщането на Любослав Пенев начело на „червените“. Разградчани останаха с човек по-малко, след като Бърнар Текпетей бе изгонен за втори жълт картон в 60-ата минута. ЦСКА-София поведе в резултата с гол на Тиаго Родригес в 77-ата минута. Жул Кейта направи огромен пропуск в 81-ата минута. Лудогорец успя да изравни резултата в 83-ата минута с гол на Каули Оливейра.

Именно на този двубой е посветен поредният епизод на предаването „Кота Спор“ на KotaSport.com. „Червеният“ водещ – Георги Костадинов – е на мнение, че новият треньор на ЦСКА-София – Любослав Пенев – е съживил „мъртъвци“ на Акрапович или с други думи казано – пренебрегвани от бившия наставник футболисти. Стигна се дори до леко комична ситуация, при която заедно с неговия колега не успяха да се сетят за името на Рафаел Енрике. От своя страна пък „синият“ Васил Костов отчете като неприемливо за българския футбол, два от водещите отбори да играят един срещу друг с 21 чужденци и един роден футболист.

Вижте как премина мачът ЦСКА-София – Лудогорец през погледа водещите на предаването „Кота Спор“.

Абонирайте се напълно безплатно за Youtube канала на KotaSport.com ТУК и не изпускайте ексклузивни видеа, репортажи, интервюта и най-новите предавания „Кота Спор“!