Херо се видя в чудо: Чудя се какво да правя!

0
-
-

Старши-треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо логично и очаквано е притеснен преди днешния двубой на неговия отбор срещу ЦСКА 1948. Както е известно, повече от месец вече „зелените“ не са играли шампионатен мач, като за последно загубиха от Арда на своя стадион с 0:1 на 31 октомври.

„За съжаление няма да сме добре физически. Това е напълно сигурно. При нас се получи най-лошото възможно – 13 човека се заразихме едновременно, включително и аз. А някои го изкараха немного леко, със сериозни симптоми. Всички вече са добре, но за съжаление тренираме нормално едва от 2-3 дни. Чудя се какво да правя, на някои постове имам хора, които вероятно ще могат да издържат 30-тина минути на високо ниво. Но това е положението, ще се постараем и в този мач, както и във всички останали да измъкнем максималното. За целта обаче ще трябва да сме много прагматични“ – сподели пред „Мач Телеграф“ треньорът на Берое.

Единственият, който почти сигурно няма да вземе участие и отпада, е Ибрахима Конте. Херо не спести похвалите си и за днешния съперник ЦСКА 1948.

„Вярно е, че загубиха предишния си мач, но като цяло ми харесват като отбор, допада ми футболът, който играят. Истина е, че миналия сезон ни отстраниха за Купата, а през този ни направиха 0:0 в Стара Загора. В официален мач не сме ги побеждавали още, но това не ме мотивира допълнително. Аз съм максималист и винаги търся победата“ – добави още Димитър Димитров.

Херо сподели и равносметката си за показаното от неговия отбор до момента през сезона: „Като игра мога да кажа, че съм изключително доволен. Играем добре, а дори и в трите мача, които загубихме бяхме доминантният отбор на терена. Като точки можеше да сме много по-добре“.