Даниел Генов: Трудно ни е без Тони Здравков, искаме Купата!

0
-
-

Нападателят на Ботев Враца Даниел Генов изрази съжалението си, че отборът му не е победил ЦСКА 1948 в пореден мач от кръга в родния елит.

„Мисля, че целият отбор игра силно днес. Съжаляваме, че не взехме трите точки. През второто полувреме доминирахме и надиграхме отбора на ЦСКА 48, съжаляваме”, започна Генов.

„Липсваше ни последният пас. Направихме всичко до него, но там има ситуации с двама-трима, които не можем да се уцелим. Това не ни вървеше днес. Имаше 100%-ово нарушение срещу мен, не знам дали е било дузпа или фаул. Също така не знам дали тогава фаулиралият ме има жълт картон. Още в 15-ата минута ротирахме схемата ни и се получаваше перфектно. Те не знаеха как да противодействат. Мисля, че там дойде нашето предимство. Винаги е трудно, когато Здравков не е на линията, но щабът е сплотен и разчитат един с друг. Тази година е 100-годишнина на клуба и се надяваме да стигнем до финала за Купата и да зарадваме феновете. Очевиден фаворит сме, но само на хартия. Няма никакво подценяване. Видяхте отбора на Доброславци, че победиха Миньор Перник и трябва да са уважавани”, завърши Даниел Генов.