Майко мила! Легенда на Левски пожела успех на ЦСКА-София

0
todor barzov
-
-

Легендата на Левски Тодор Барзов пожела успех на ЦСКА-София в двубоя с Лудогорец. Причината е ясна – за червените от месец насам играе неговият внук Георги Йомов, който вече записа 5 мача за „червените“, а срещу БАТЕ Борисов в четвъртък негова солова изява доведе до първия гол на Али Coy при успеха с 2:0 над беларусите.

„Срещу БАТЕ се бориха всички. Отдавна му казвам да не подава само, а да направи и някой пробив, да стреля – оттам стана и голът. Той тези неща ги може, но повече гледа да подава. Това е манталитетът на дядо му – да я подава. Едно време и аз я подавах, а другите вдигаха ръцете“, сподели с усмивка 67-годишният Барзов за „Тема Спорт“ и допълни, че е говорил с внука си вчера.

„Това е дерби мач и който е по-добрият, ще пободи. Дано ЦСКА да спечели. Жив и здрав да е, чух го преди да отидат на лагер и му казах: „Продължавай по същия начин“, нищо друго. Постоянно му гледам изявите и му давам от време навреме напътствия. Той си знае, на 23 години е, най-важното е да върви напред“, заяви Барзов, който има 148 мача, 21 гола, 1 титла и купа на страната с Левски.