Етър пуска билети по 7 лв. в предварителна продажба

0
-
-

Билетите за мача Етър – Черно море се пускат в предварителна продажба от утре, съобщи административният директор Страцимир Тинчев. От този сезон има промяна в клубната политика относно билетите, като те ще бъдат на две различни цени. В предварителната продажба талоните ще струват само по 7 лв., но в деня на мача цената им вече ще е 10 лева. Единствено за мачовете на етърци срещу ЦСКА-София и “Левски” всички билети ще са по десет лева. Децата на възраст до 10 години ще гледат двубоите на етърци безплатно, както и до сега, но задължително с придружител и декларация.

Билетите ще се продават в петък от 15:00 до 19:00 ч. на касата до Спортния диспансер и в събота отново там от 11:00 до 19:00 ч. Цената им само в тези два дни е по 7 лв. и клубът призовава привържениците да се възползват и да си ги купуват предварително.

В неделя билетите са по 10 лв. и ще се продават от 12:00 ч. във фенмагазина, а от 15:00 ч. на касите.
Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 16:30 ч., като за домакините това са двата входа от северната част, а за гостите – южният вход. Мачът е с публика, но при спазване на всички противоепидемични мерки, припомниха от великотърновския клуб. Задължително ще се следи за спазване на 1.5 метра дистанция, както и за сядане през седалка.