Неприятно: Сезонът приключи за национал на Арда

0
-
-

Сезонът за Михаил Александров приключи, преди да е започнал. Бившият национал ще пропусне остатъка от кампанията, като така и не успя да запише мач за Арда. Александров премина при кърджалийци през есента, след като се оказа ненужен в руския Арсенал Тула след контузия. През декември Александров обаче е претърпял нова операция. Надеждата на сините е била той да успее да се възстанови през зимата, но това няма да се случи. Така старши треньорът Стамен Белчев няма как да използва бившия футболист на Лудогорец, ЦСКА и др.

Бившият национал обаче ще остане в Арда и през следващия сезон. Той се е разбрал с ръководството, което е проявило разбиране и ще съдейства за възстановяването му, за да може да е на линия за следващия сезон.

Ръководството на кърджалийци пък излезе с призив към привържениците на тима за подкрепа в утрешното гостуване на Етър на „Ивайло“ (12:30 часа).

„Фенове на Арда, нашият отбор има огромна нужда от вашата подкрепа. Предстои много важен мач с Етър. Искаме да ви информираме, че кметът на гр. Кърджали инж. Хасан Азис, президентът на ПФК Арда Петър Пешев и фен клубът организират транспорт за срещата. Сборен пункт на паркинга пред „Арена Арда“ в деня на мача в 6:00, а тръгването е в 6.30 часа“, се казва в съобщението на сайта на сините.

От фен клуба предупреждават, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние както в автобусите, така и на стадиона. Също така с предимство са всички членове на фен клуба, както и предварително записаните.