Людмил Киров се жертва заради Дунав! Долапчиев вкарвал 3 от 5 положения

0
pomorie botev galabovo 24

Треньорът на Дунав Людмил Киров отложи операция, за да може да води отбора днес срещу Черно море. Специалистът получи сериозна травма по време на подготовката, след като се пусна в мачле с футболистите, а лекарите бяха категорични, че трябва да легне под ножа. Киров обаче иска на всяка цена да стартира успешно пролетта. Той няма проблеми с контузени и наказани играчи. Специалистът подчерта, че е много доволен от зимната селекция и очаква с оптимизъм пролетния дял от сезона.

„Радвам се, че всички момчета са здрави и готови за мача. Доволен съм от селекцията. Мисля, че Григор Долапчиев може успешно да замести Ахмед Ахмедов, въпреки че за момента не е на 100% готов. Но на тренировките от 5 положения, 3 вкарва, което е добре“, заяви пред „Меридиан Мач“ Людмил Киров.

„Подхождаме с респект към Черно море. Те са доста добър отбор и измъчиха много от силните отбори. Фаворити са в днешния мач, но ще им създадем доста проблеми. Взехме им точка през есента във Варна, защо да не вземем отново една или три? Моите амбиции са големи и не искам всяка година да се борим за оцеляване. Аз съм спокоен, опитвам да предавам това и на момчетата. Сега положението е такова, че се борим за оцеляване, но аз се надявам, че без много затруднения ще се спасим и през този сезон“, каза още Киров.