Крушарски: Инвестирам само в моята красота! От Езе направихме играч, а за благодарност…

1
-
-

Президентът на Локо Пд Христо Крушарски говори пред „Тема Спорт“ относно продажбата на Ален Ожболт в Слован и огромния брой чужденци на проби.

„Разбрали сме се със Слован по сделката, оттук насетне му желаем успех на Ожболт. Как ще платят за трансфера – не коментирам. Аз за пари не говоря. Ние създаваме кадри, за да печелим от продукция. Хубаво е, че това е първият подобен изходящ, трансфер при мен. От Езе също направихме играч, но не изкарахме дори един лев от него, защото за благодарност избяга. Моята цел е да продаваме футболисти – да създаваме някакъв продукт“, каза Крушарски. Той отговори иронично на въпрос как ще инвестира приходите от продажбата на Ожболт:

„Нали съм ви казвал, че инвестирам само в моята красота! Разбира се, че средствата ще се върнат обратно в клуба“, заяви Крушарски. А на въпрос дали се притеснява, че нивото на отбора може да спадне значително след раздялата с Езе, Ожболт и Георги Илиев, собственикът коментира:

„Не се притеснявам. Ние имаме ядро от 15 взаимнозаменяеми играчи. Ако трябва, ще добавяме по двама-трима юноши и ето ти група. Ние разполагаме със здрав отбор. Все пак ще е добре, ако намерим още двама-трима играчи. От тези деветте, които са на проби, ако двама подпишат договори, ще е успех. На мен не ми харесва много тази работа, защото през зимата футболисти по принцип не се привличат. Ще видим дали ще излезе нещо от тези“, допълни Крушарски.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Shopa
Shopa
4 години по-рано

Пред Локо все на колене , че бай Крушо , че ви еб..