Футболист от Трета лига бил гаджето на зверски убитата Андреа

0
-
-

Футболист на Чавдар (Бяла Слатина) е приятелят на зверски убитата в село Галиче 18-годишна Андреа, съобщава „Конкурент“. Мирослав Иванов е и един от първите разпитани по случая.

Сигналът за откритото в дома си момиче подаден вчера сутринта, около 8:40 часа. Веднага на място са изпратени екипи на полицията и бърза помощ, съобщават от пресцентъра на МВР.

Красивата Андреа е била открита с прерязано гърло. Трупът й бил открит от неин първи братовчед, който в петък през нощта, около 1 часа, е получил обаждане от момичето. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като децата му го били направили на безшумен режим. Сутринта той решил да отиде до дома на момичето и да провери каква е причината за обаждането. Когато обаче влязъл в къщата, той я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло. Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112.

Всички близки и съседи са единодушни, че Андреа е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита. Родителите на момичето са разделени, като майката има ново семейство, а бащата работи в Англия. Андреа има и брат, който живее във Враца.