Кабрал: Не исках да приключи по този начин! Напускам с високо вдигната глава (ВИДЕО)

0
jerson kabral
-
-

Крилото на Левски Жерсон Кабрал публикува в профила си в социалната мрежа Instagram съобщение за раздялата си с клуба. Както е известно, от ръководството на Левски вече обявиха, че той повече няма да играе за отбора, а изтичащият му през лятото договор няма да бъде подновен.

Холандецът пусна клип с подбрани моменти от изявите си със синята фланелка и написа: „Благодаря на всеки, който наистина ме подкрепяше по време на престоя ми в София. Не бе това начинът, по който исках той да приключи (край на договора), но това е футболът, а той е бизнес. Напускам с високо вдигната глава, през главната врата! Уважавайте играта, числата не лъжат“, гласи съобщението на Кабрал. През този сезон той има 26 шампионатни мача за Левски, в които вкара 8 гола и направи 7 асистенции. Освен това той се разписа веднъж в 1 двубой за купата, точен бе веднъж и в 2 срещи за Лига Европа.

Постът на Кабрал бе коментиран и от негови съотборници. Исландският централен защитник Холмар Ейолфсон му написа: „Братле, за мен беше удоволствие. Всичко най-добро в бъдеще“. Почти същото бе съобщението и на Ривалдиньо, който сега е под наем в румънския Виторул. „Специално е да ти бъда приятел“, допълни бразилецът. Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки пък написа: „Кабрал е номер 1“, а Едвин Джеси от ЦСКА-София също подкрепи Жерсон – двамата са добри приятели.