Несебър смени треньора

1
nesebar strumska slava 40
-
-

Несебър се раздели със старши треньора си Николай Жечев след вчерашното 0:0 у дома със Струмска слава (Радомир) в 23-ия кръг на Втора лига, твърди БТА. Причината за треньорската смяна е, че Несебър все още няма победа от началото на пролетния дял.

С 3 спечелени точки през 2019-а година тимът от старинния курортен град е на 12-о място с 23 точки.

Новият старши треньор е Васил Банов – бивш нападател на местния отбор, както и на Черноморец (Бургас). Банов достатъчно добре познава обстановката, тъй като е бил преди и помощник в първия тим, както и е работил достатъчно дълго в школата. Негов асистент остава Лазар Тонозлиев.

В следващия кръг несебърлии гостуват на 13-и април на Литекс (Ловеч).

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Жельо Трифонов
Жельо Трифонов
5 години по-рано

ПОРЕДЕН АБСУРД В УПРАВЛЕНИЕТО НА ОФК НЕСЕБЪР !!! Смяната на треньора Николай Жечев (пълен професионалист не само за мен,но и за много футболни специалисти-изцяло отдаден на футбола ).Не е ли редно ( аз лично от 6-7 години не работя вече в клуба )да си заминат хората който го управляват ? Те и само те са виновни за състоянието в което се намира клуба като цяло-явно непосилна за тях задача,но въпреки това кротко си кротуват .И не е ли време да се даде път на младите и развиващите се хора,а ВИЕ ги отстранявате ? Продължава се да се робува на стари… Прочети още »