Шефът на ФИФА: Има много като Меси, спечелването на Мондиал прави Марадона специален

0
-
-

Президентът на ФИФА Джани Инфантино заяви какво трябва да направи Лионел Меси, за да бъде най-великият футболист на всички времена.

“Лео е изключителен, но все още не е спечелил световната титла. Има много като него, които обаче никога не са триумфирали на мондиал. Точно това прави Диего Марадона специален – да завоюваш значими трофеи както на клубно, така и на национално ниво”, заяви Инфантино пред La Nacion.

“Може би Меси ще бъде в Русия – продължи босът на централата. – Има шанс да го видим и през 2022 г, защото той рядко се контузва, а дори когато съперниците се стремят да го фаулират, те почти не успяват да се доближават до него. ”

Като нищо обаче звездата на Барселона може и да пропусне първенството през следващото лято. През идната нощ той и съотборниците му от Аржентина гостуват на Еквадор в решителна световна квалификация.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]