ЦСКА недоволства от Етър заради преотстъпени, записали общо… 0 минути

0
-
-

ЦСКА-София преотстъпи двама свои футболисти на Етър в началото на септември, а сега, месец по-късно те са записали общо… нула минути, пише „Меридиан мач“. Става дума за младите играчи Никола Колев и Пламен Гълъбов.

Те са преотстъпени до края на сезона и логично не играха срещу своя тим при ремито 2:2 на „Ивайло“, което свали „червените“ от кръга. Но и преди това те не бяха използвани от Станислав Генчев. Факт е, че Колев имаше леки здравословни проблеми, но дори и когато бе здрав не получи доверието на новия си треньор. Това не се е харесало на ръководителите на „Армията“, защото продуктите на Академия „Литекс“ бяха пратени във Велико Търново, за да трупат игрови минути в Първа лига, но това не се случва.

Ако до края на годината Колев и Гълъбов не започнат да играят по-редовно, не е изключено от ЦСКА-София да ревизират договора за отдаване под наем и да си върнат въпросните футболисти.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]