Спас Русев постави ултиматум на Делио Роси! Италианецът може да си стегне куфарите преди Нова година

0
-
-

Спас Русев е поставил ултиматум на старши треньора на Левски Делио Роси, научи KotaSport.com. Както първо нашата медия информира, собственикът на „сините“ привика на килимчето при себе си и именития специалист, освен новия силен човек на „Герена“ – Асен Букарев. Вчера италианецът даваше обяснения за кризата, в която се намира тима, въпреки невероятната за родните стандарти селекция. В отбора пристигнаха звезди от ранга на Габриел Обертан и Жорди Гомес. Бяха привлечени и класни попълнения като Жерсон Кабрал и Холмар Ейолфсон. Въпреки това тимът от „Герена“ показва сериозна немощ най-вече в атака, като масово победите са с по 1:0. Върхът на трагичната „синя“ продукция бе равенството с последния в класирането Витоша (Бистрица) – 0:0.

Спас Русев е бил изключително притеснен от състоянието, в което се намира отборът и е споделил своето мнение и виждане по въпроса. Той е подчертал и вече надигащото се недоволство от страна на феновете на Левски, които до този момент бяха повече от толерантни към Делио Роси и само под сурдинка се изказваха известни негодувания. След като всеки е изразил становището си, Русев е поставил следния ултиматум за победа на всяка цена в мача за Купата на България, в който „сините“ гостуват на Дунав (Русе). Този турнир реално остана единственият шанс на столичани за трофей през сезона, след като Лудогорец се откъсна на 10 точки, а ЦСКА – на 6. Ако Левски отпадне от надпреварата, бизнесменът е бил категоричен, че Роси е свободен да си търси нов отбор, в който да продължи кариерата си. Така, на „сините“ може да им се наложи да си търсят нов треньор, като своеобразен подарък за Нова година.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]