Кешеру изгоря за Милан

0
-
-

Надеждата на всички в Лудогорец, а и на самия Клаудиу Кешеру, че ще играе в поне единия мач с Милан от 1/16-финалите на Лига Европа се изпари. Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа румънския таран за 2 срещи заради червения картон срещу Хофенхайм и той ще пропусне престижните битки със 7-кратния европейски шампион, информира „Меридиан мач“. Кешеру ще участва на евентуален 1/8-финал във втория по сила турнир на Стария континент.

Първо в KS: Лудогорец готви удар с бразилец от Япония!

Както е известно, в 83-ата минута на решителния двубой срещу германците, Кешеру си изпусна нервите и изрита футболист на Хофенхайм. Слсд консултация със своя екип, израелският рефер Орел Грийнфелд му посочи директен червен картон. Преглеждайки записа на ситуацията обаче се вижда, че действието на Кешеру не бе за чак толкова тежка санкция.

Само Марселиньо и Дяков останаха от първия шампионски отбор на Лудогорец! Ето къде са останалите

Това е втори футболист на Лудогорец, който е наказан през сезона за повече от един двубой. Първи бе Марселиньо, който получи директен червен картон в реванша с Апоел Беер Шева и бе санкциониран за 3 двубоя.

Иначе бъдещето на самия Кешеру все още не е ясно. Договорът му изтича през лятото, но в момента той води преговори с Лудогорец за удължаването му. Факт е обаче, че Димитър Димитров няма да може да го използва срещу Милан.

Кишада: Благодаря на Господ, че ме прати в Лудогорец! Тръгвам си през предната врата

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]