Боби Михайлов каза кога ще научи за ЦСКА в Европа: За това, което съм се опитал да направя, нормално е и те да ме подкрепят

0
-
-

Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира темата за лиценза на ЦСКА за Европа като заяви, че и той ще научи съдбата на „червените”, когато и всички останали.

Перлата на ЦСКА се сащиса: За първи път в живота си вижда сняг! (СНИМКИ)

„Доколкото знам има дело, ЦСКА води в КАС, всички ще разберем по едно и също време, ние нямаме отношение в момента. Футболният съюз даде лиценз на ЦСКА и за България, и за Европа, този, който отказа лиценз е УЕФА, така че тези спекулации също трябва да спрат. Нашата комисия даде лиценз на ЦСКА за УЕФА, УЕФА ги спря. Направихме всичко възможно”, обясни Михайлов, цитиран от „Гонг“. „Нормално за това, което съм се опитал да направя, и те да ме подкрепят, но те си знаят.”

Край на сагата: След като мениджърът му го предлагал наляво-надясно, Каранга се завръща на „Армията“! Ето кога

„Една точка между двата отбора, предстоят полуфинали за Купата, много по-интересно е от миналите години”, сподели пък за първенството босът на БФС.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]