Ще плати ли Гриша Ганчев 8 млн. за емблемата? Ето какво е казал собственикът на ЦСКА (ВИДЕО)

0

Говорителят на фенклуб „Сектор Г“ Павел Маринов гостува в студиото на „Спорно за спорта“ и коментира наболелите теми около това ще бъдат ли дадени парите за емблемата на ЦСКА. Той говори и за дереджето на родния футбол и кой да дойде на мястото на Борислав Михайлов.

„Всички знаят на кого е фирмата „Ред енимълс“. Та г-н Гриша Ганчев ни е казал, че като дойде време за плащане, парите ще са платени и емблемата ще е там, където й е мястото. И друго да кажа – хегемонът на родния футбол- ЦСКА бавно, но славно се завръща. И мъката на всички отбори – не само Левски, предстои. Мачкани бяхме не само с футболни средства. Но когато на терена има един футбол и се показва една игра дори с помощта на БФС и на съдии няма как да ни спрат. ЦСКА тръгва нагоре“, каза Маринов.

Той коментира, че на все повече мачове ще се появяват транспаранти с призиви Борислав Михайлов да си ходи /последният случай е от Стара Загора/.

„Работата на този футболен съюз е да работи за българския футбол. Откакто е Борислав Михайлов начело, виждаме до какво дередже стигнахме. Който и да дойде на мястото на Борислав Михайлов ще е по-добре“, каза още Маринов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук