Черноморец удари и Странджа-Агрокорн за четвърта поредна победа

0
-

Черноморец 1919 победи Странджа-Агрокорн в контролна среща. „Акулите” показаха приятен футбол и

[sociallocker id=5830]

заслужено се поздравиха с успеха. Воденият от Слави Костенски тим се наложи с 2:0. Срещата се проведе на стадиона в кв. Ветрен, при сериозен зрителски интерес. Това пък бе четвърта поредна победа от четири мача за „сините“, под ръководството на Слави Костенски.

Първото полувреме премина при равностойна игра, като все пак домакините имаха леко предимство. Най-чистото положение се откри след половин час игра. Жулиен Парушев напредна и стреля силно по диагонала, но вратарят на гостите Калоян Кръстев показа отличен рефлекс и изби. През втората част „акулите” поеха инициативата в свои ръце и заслужено стигнаха до два безответни гола. Жулиен Парушев откри резултата с чудесно изпълнение на фаул. Денис Тодоров пък оформи крайното 2:0 с плътен удар от границата на наказателното поле. През втората част в игра за Черномроец се появи легендата на родния футбол и директор на „синята” ДЮШ Радостин Кишишев.

„Доволен съм от победата. Знаете, че Странджа-Агрокорн от доста години са неизменно първи в нашата група и не помня откога не са допускали загуба. На моменти показахме хубави неща, но имаме още доста работа. Както и след предния мач, отново ще кажа, че трябва да стоим здраво стъпили на земята. Подобни победи са важни за самочувствието, но не бива да ни заблуждават. Официалните двубои са с коренно различен заряд и там ще си проличи дали сме работили качествено по време на подготовката и дали се намираме на верния път”, коментира за официалния сайт на Черноморец 1919 наставникът на тима Слави Костенски.

Стартов състав на Черноморец: Г. Стоянов, Хр. Георгиев, Т. Стоев, Ив. Капитанов, П. Парушев, Ил. Иванов, П. Георгиев, Р. Янков, Ж. Парушев, Ил. Русев, П. Кънчев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]