ЦСКА оцени Черно море като Левски, яки премии за „армейците“ при бой по Гонзо

0
-

ЦСКА-София трябва да вземе на всяка цена трите точки срещу Черно море при едно от най-тежките си гостувания за сезона. Това са наредили силните фигури на „Армията“, пише „Меридиан мач“. Нещо повече – обещани са солидни премии – по 3000 лева на калпак за победа край морето. Не е тайна, че подобни пари играчите прибраха за победите с по 3:0 над Левски в края на миналия сезон. Това ясно показва, че отборът на Георги Иванов-Гонзо е приет много сериозно от всички в ЦСКА-София.

Треньорът Стамен Белчев вече готви своите футболисти за тежкия сблъсък на „Тича“. Напоследък Черно море свали темпото и се смъкна надолу в класирането след мощния старт. Въпреки това, на „Армията“ са на мнение, че срещата ще е доста тежка и най-малкото колебание може да бъде наказано. Към момента ЦСКА-София води с точка пред Лудогорец и всяка една грешна стъпка навярно ще бъде използвана от шампионите.

Отлична новина за Стамен Белчев е фактът, че до момента „червените“ взеха с лекота двете си най-тежки гостувания – с 6:2 над Ботев и с 3:0 над Берое, което е показателно за силата на тима.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК