Хубчев подписа с АЕЛ за 20 хиляди евро месечно

0

Защитникът Христофор Хубчев подписа договор с АЕЛ Лариса с помощта на Global Management Agency. Контрактът е за срок от 2,5 години и бе парафиран днес, 3 януари 2018 година. В преговорите с ръководството на клуба лично се включи мениджърът Николай Жейнов.

Защитникът е роден в София на 24 ноември 1995 година. Юноша е на Левски. Висок е 181 см и тежи 72 кг. Позициите, на които играе са централен защитник и ляв халф бек. Според вътрешна информация Хубчев ще получава по 20 хиляди евро на месец плюс допълнителни бонуси.

Футболната кариера на Хубчев започва в ДЮШ на Левски, продължава в немския Бон, Монтана, Берое и Дунав. Той има мачове за юношеския и младежкия национален отбор на България. Към този момент Христофор Хубчев е единственият български футболист в отбор от елита на Гърция.

Първият мач на АЕЛ Лариса е на 7 януари, когато се подновява гръцкото първенство – срещу Олимпиакос. Двубоят е на клубния стадион „Арена“ в Лариса, съоръжението е с капацитет от 16 000 места.

Град Лариса е столица на област Тесалия и е с насаление 150 000 жители. Градът е университетски център, на 120 км от Солун в посока към Атина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук