Фен на ЦСКА: За някои няма значение дали четирибуквеното нещо е Литекс или Арсенал Лъвино! Сигурно и Левски ще припознаят

0
-

ЦСКА 1948 публикува любопитен коментар на официалния си сайт. Той е изпратен до клуба от „червения“ фен Жоро Миланов. Ето и коментара, без редакторска намеса:

Съществува една група от хора, които имат фиксация върху това, в „А“ група (или както се казва сега) да има участник с името ЦСКА. Тези хора от друго не се интересуват. За тях няма значение дали четирибуквеното нещо е всъщност „Литекс“, „Чавдар“, „Спортист“ Своге или Арсенал Лъвино (Разградско).

Важното е, че са ги пуснали в „елита“. Вероятно, ако „Левски“ се бяха преименували на ЦСКА, щяха да припознаят и тях. Като цяло, това е групата на лъжата и подмяната.

Има и една друга група хора. Те могат да мислят. Те също искат ЦСКА да играе в „елита“, но спазвайки правилата. Искат си истинския клуб: с 31 титли, а не с 4; искат си клуба, победил Аякс, Ливърпул, Нотингам и т. н., а не селското тимче, чийто най-голям успех е да бие „Левски“ от време на време. Тези хора са против подмяната и лъжата. Те са за истината.

Изборът е ясен: ИСТИНАТА или ЛЪЖАТА. Аз избирам ИСТИНАТА! И ще подкрепя всеки, който работи за ИСТИНАТА.

„Литекс“ не е ЦСКА и никога няма да бъде!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]