Фенове на ЦСКА от цяла България заливат Кърдажли

0
-

Фенове на ЦСКА от цяла България пристигат в Кърджали, където днес ще се проведе търгът за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност), съобщават от официалния сайт на ЦСКА. Армейци от много фен клубове на червените от страната заливат социалните мрежи със снимки и видеа, показвайки, че отиват в Кърджали, за да бранят емблемата на ЦСКА.

В Кърджали вече е и екип на ЦСКА МЕДИЯ, който ще излъчи на живо по ЦСКА ТВ търга. Прякото предаване ще започне малко преди 13:00 часа, когато започва аукционът, който ще продължи до 14:00 часа. Мястото, на което ще се проведе търгът е ул.Хан Аспарух №5, вх.В, ап.12.

Задатъци за участие в търга са внесли същите четири участници, които се явиха и на първото наддаване. Освен ЦСКА, това са лицето Никола Газдов и фирмите „Интегрис Лаб“ ООД и „Еко Депозит Сълюшънс“ ЕООД. Разследване на телевизионното предаване „Господари на ефира“ през миналата седмица ясно показа връзката между двете фирми и собственика на ПФК Лудогорец 1945 АД. Физическото лице Никола Газдов пък е син на финансовата директорка на футболния проект от Разград г-жа Теменуга Газдова.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК