Успех за Приморско в състезания по подводен риболов

0
-

Почитатели на подводния риболов се събраха в Приморско, за да премерят сили в престижния Международен турнир „Димитър Минев“. Състезанието се проведе на пристанището в морския град с участието на десет отбора от по двама подводничари.
Успех им пожела и кметът д-р Димитър Германов, който официално откри състезанието. След това гмуркачите се потопиха под водата в търсене на най-големия улов.

Участниците от клуба по подводен риболов „Марлин“ в Приморско отново показаха, че са едни от най-добрите в този спорт. Отборът на Адриан Стоянов и Димитър Господинов зае второ място в крайното класиране, а Анастас Бъчваров и Стоян Сираков останаха трети. Първото място в турнира грабнаха Валентин Люцканов и Антон Арабаджиев от „Черноморец“ Бургас.

Победителите бяха поздравени и наградени с купи и медали от кметa Германов.

Приморско бе домакин и на състезание по подводен риболов за Kупа „Черноморец“. В него се включиха 32 състезатели, които демонстрираха уменията си в индивидуална надпревара. Успех отново записа талантливият Анастас Бъчваров от клуба по подводен риболов „Марлин“, който се класира на четвърто място.