Тони Здравков на дръвника след срама с Казахстан

0
-

Селекционерът на младежкия национален отбор Тони Здравков е на дръвника след резила с Казахстан, съобщава „Меридиан Мач“. Шефовете му в БФС не са никак доволни от играта на отбора от началото на квалификациите, в които „лъвовете“ първо паднаха от Люксембург с 0:1, а след това направиха 2:2 с Казахстан. Това е накарало босовете на футбола да сондират евентуална смяна на Сухия. Кандидати за него поста му няма да липсват, а припомняме, че при избора на Здравков много спрягано име бе това на Емил Велев. Кокала тогава загуби битката, но сега със сигурност отново е сред обсъжданите имена и няма да е изненада, ако именно той смени бившия си помощник на „Герена“.

Разбира се, има и лек вариант Тони Здравков да запази поста си, но той минава през много силен мач в Астана и изразителна победа за България, която да ни върне в играта.

При бледа продукция, дори и гарнирана с по-приличен резултат, Сухия обаче изглежда сигурен пътник. Част от причината за това са и разкритията на Кирил Десподов за напрежение в съблекалнята, което е недопустимо, особено за национален тим.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]