Този Нефтохимик има нужда от истинска подкрепа

4

През изминалата година около Нефтохимик вреше и кипеше. Новините бяха противоречиви и понякога взаимно отричащи се. В крайна сметка, след похарчени 2,8 милиона лева, отборът изпадна. Имаше вариант да отиде дори в селските групи и то за дълго.

В момента се тръгва на вариант с юноши и няколко опитни играчи. Вариант, който е рискован, но който заслужава подкрепата на феновете. Защото младите момчета имат нужда от тях точно сега, в този труден момент, когато оцеляването на марката е заложено на карта. Тази година всеки мач ще е мъка, ще е трудно и успехите няма да дойдат лесно. Битката ще е тежка, но ще е битка с бургаски футболисти, с автентични юноши в състава. На терена няма да са скъпоплатени наемници като Венци Христов и Мариян Огнянов, които вече са забравили, че са носили зелената фланелка. На терена ще са момчета, закърмени със „зелената“ идея.

Там ще бъде и гладиаторът Тачо, който е готов на всичко и ще се бори като лъв във всеки един мач. Станислав Жеков спаси отбора преди година с три особено важни гола, с амбиция и невероятно отдадена игра. В момента той ще е лидерът на терена, около който младите могат да израстват, могат да попият от неговия хъс, характер и професионализъм. А те имат нужда от това. Тачо е и последният играещ мохикан, който е бил част от славния Нефтохимик. Той е играл редом до великия Парушев, до Илийката, Орлето, Гигса, Благо Митрев, Митко Трендафилов, Милен Георгиев и другите герои от славното поколение.

На скамейката пък ще е друг истински герой от същото това поколение. Това е Николай Кръстев. Човек, който е показал своя професионализъм и качества, дал е дълги години на Нефтохимик и е една от легендите на тима.

Сега трябва феновете да подкрепят този истински „зелен“ тандем и младия отбор. Те имат нужда от това…

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

4 КОМЕНТАРИ

  1. Стига сте ни занимавали с този селски отбор, не ви ли омръзна да ни убеждавате, че са бургаски отбор.
    Не са.

  2. Само така. Още една година ще ни забавляват. Бях се притеснил вече.

  3. Кой се натиска за А група от изпадащата позиция в Б група е така. Поморие трябваше да е в А група.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук