С осакатен състав Свети Никола загуби неприятно от Кошарица

0
-

Свети Никола загуби гостуването си на Кошарица. Бургазлии отстъпиха с 0:3. За поражението сериозно повлия фактът, че заради многото контузени и наказани „светиите“ бяха с доста осакатен състав. Наставникът на тима Павлин Ковачев едва събра 11 футболисти за мача, като не разполагаше с резервни футболисти.

„Закономерна загуба, имайки предвид контузените,болните и наказаните в състава ни. Въпреки всичко, с 11 състезатели и без резерви, трябваше всички да дадем всичко от себе си, но това не се случи и загубихме. А можеше и по-негативен да е резултатът, с оглед играта ни и по-скоро присъствието на отделни единици, но това е положението. В петък ни очаква много труден мач с Айтос и предвид работния ден, в състава ни ще има доста юноши от младшата възраст. Но ние нямаме болни амбиции за призови места, както и не играем за премии, така че каквото стане. Важното е да няма контузени и простотии по терените. Благодаря още веднъж и на съдийската тройка, която ръководи днешната среща авторитетно,както и на домакините от ФК Кошарица за спортсменското поведение в и извън терена!“, заяви за KotaSport.com наставникът на старши треньорът на Свети Никола Павлин Ковачев.

Състав на Свети Никола: Здравко Недялков, Георги Захариев, Николай Марев, Асен Джамбазов, Добромир Минков, Кристиян Касъров, Пламен Иванов, Златиан Петров, Христо Иванов, Неделчо Танев, Иван Иванов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК