Свети Никола напуска „А“ Областна заради „гнусни сношения между клубове и мутренски изпълнения“

0

СФК Свети Никола ще напусне „А“ Областна футболна група. Бургазлии ще доиграят сезона на това ниво, след което, от следващото първенство ще се подвизават в „Б“ Областна. Решението е взето от Председателя на УС на „светиите“ Павлин Ковачев, като то е категорично и неподлежащо на промяна.

Другото важно решение, което ще бъде приложено в СФК Свети Никола е, че клубът приключи с мъжкия футбол. От есента бургаският клуб остава само с Детско-юношеската школа по футбол и останалите спортове. Процесът дори може да се ускори сериозно и да планът – приведен в действие още тази седмица – пет кръга преди края на първенството в „А“ Областна футболна група. Силният човек на „светиите“ Павлин Ковачев ще реши това до сряда!

„Разговарях с основни единици в мъжкия отбор и получих положителни отговори относно решението ми да извадим отбора от „А“ Областна футболна група. Досадно ми е вече в тази гнусна обстановка! Няколко години сме свидетели на гнусни сношения между клубове и мутренски изпълнения. Тази година обаче, този цирк, който се разиграва, просто надвишава простотията!“, цветущо обоснова решенията си пред KotaSport.com Павлин Ковачев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК