Сашо Попов: Печелят по-богатите отбори

0
-
-

Вечното дерби между Левски и ЦСКА от волейболната Суперлига ще се проведе на 13 февруари (вторник) от 18:30 часа в столичната зала “Универсиада”. Треньорът на „армейците“ Александър Попов участва на брифинга преди двубоя в Пресклуб „България“. Той каза, че дербито трябва да се играе в „Арена Армеец”, но наемът за залата е много скъп.

„Ако имаме в залата 5000 души при средна цена на билет 10 лв, наемът в „Арена Армеец” трябва да бъде максимум 10 000 лв. Защото организаторът на състезания трябва да бъде на печалба. Това е елементарната логика. Съжалявам, че мачът ни с Левски е утре, тъй като някои от контузените ни играчи още няма да бъдат възстановени“, коментира Сашо Попов.

„Но ще се борим, както винаги, за победата. През последните една-две години и двата клуба си стъпваме на краката. Лошото е, че играем в зали, в които не може да се съберат всички фенове, искащи да присъстват на двубоя. Имаме проблеми в състава, но знаем, че и в Левски има такива. Загубихме мача с Нефтохимик в предишния кръг, защото в спорта по-богатите клубове печелят. В последните две години благодарение на нашия генерален спонсор правим правилните стъпки и се надявам по-бързо да достигнем най-богатите клубове в България”, заключи Попов.