Първо в KS: След Локо (Пд), във Верея също зрее бунт за пари, играчи се разбягват

1
-
-

Положението с финансирането на родните футболни клубове върви от зле към по-зле. След драмите в половдивския Локомотив, още един отбор е на ръба. KotaSport.com научи, че във Верея ситуацията също започва да придобива критичен характер.

Според близки до клуба, футболистите не са получавали заплати за последните 3 месеца. Това вече им позволява да разтрогнат по вина на клуба и нищо чудно в най-скоро време играчите да се разбягат, което ще постави наставника Илиан Илиев в доста деликатно положение.

KotaSport.com научи, че един от основните футболисти на старозагорския клуб вече си е събрал багажа. Става въпрос за Георги Андонов, който дори започна като титуляр в местното дерби с Берое. Опитният нападател обаче вече води тренировки с Етър. За момента той няма да подписва договор с тима от Велико Търново, тъй като изчаква оферта от чужбина. Ако обаче не успее да си намери тим зад граница, той ще заиграе за „болярите“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

Господа не знам откъде Ви е информацията, но не е вярна! Верея тренира в пълен състав и в много добро настроение. Георги Андонов също тренира.