Първо в KS: Вафлен бос спасява Нефтохимик

1
-
-

Нефтохимик е на път да реши финансовите си проблеми, при това с размах. Галин Анастасов е проявил интерес към това да инвестира в клуба, научи ексклузивно KotaSport.com.

Анастасов е един от топ богаташите на България. Той е известен още като Вафлата, тъй като държи известната марка вафли “Боровец”. Освен това той има инвестиции в хотели и бензиностанции. Запознати разкриха пред KotaSport.com, че лично кметът на Бургас Димитър Николов е провел разговор с мастития бизнесмен. Той от своя страна е заявил интерес към разширяване на сладкарския си бизнес именно към Бургас. Галин е бил категоричен, че може да поеме повече от половината разходи по издръжката на клуба, при това на ниво Първа професионална лига. Ако в крайна сметка се стигне до разбирателство, то „шейховете“ категорично могат да забравят за проблемите с парите, които имат с днешна дата.

Любопитна подробност около Галин Анастасов е, че преди 5 години той декларира доходи от 7 млн. лева. Умели в калкулациите пък веднага изчислиха, че бизнесменът си изкарвал по 20 бона на ден.

Галин Анастасов е съпруг на известната родна поп-фолк певица Галена. Двамата живеят в палат в търновските гори над кв. „Картала“. Той се простира върху 5,5 дка. Има разгърната застроена площ от 1900 кв.м., 22 стаи, басейн, паркови алеи, барбекю, а край са засадени десетки дървета и храсти.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
ЦСКА
ЦСКА
6 години по-рано

Някой човек с достатъчно свободно време просто трябва да ви събира всички тия «топ-новини“ и после да ви ги връща като копи-пейст