Пролетни намаления до – 37% в аптеки „Фаркол“

0
-
-

Пролетта идва с големи намаления в бургаската верига аптеки „Фаркол“. Априлските промоции там достигат до минус 37%.
Сред продуктите, които може да купите доста изгодно този месец са пробиотици за деца и възрастни, таблетки за укрепване на имунитета, медикаменти при възпаления на ставите, при стомашни проблеми, при простуда, срещу умора, при уринални и бъбречни проблеми и много други.
Трите медикамента на ТОП ЦЕНИ са Парацетамол, който от 1,50 сега струва 0,98 лв, Ролетра – срещу алергични прояви за 3,30 вместо 4,72 лв. и Лагоза за детоксикация на черния дроб, която от 21,34 е намалена на 17,93 лв. Промоционалните им цени важат през целия април.
В СУПЕР ОФЕРТИТЕ, разпределени за всяка от трите десетдневки на месеца пък са избрани актуални сезонни продукти като Левзея, Омепразид, Редоксон, Неофлексин, Биобаланс, Респихелп, Аспирин С, Магнера и др.
Продуктът НА ФОКУС през целия април е механичен апарат за кръвно Besser на супер атрактивната цена 18,49 лв. Намалението при него е 26% и е по повод Световния ден на пациента 18 април.

В изгодните цени може да се убедите на място в аптеки „Фаркол“ на адреси:

Аптека „Бургас“ – бул. „Христо Ботев“1 /до светофара/
Аптека „Трапезица“- ж.к. Братя Миладинови, ул.„Шар планина“23 /срещу магазин „Болеро“/
Аптека „Здраве“ – ул. „Св. св. Кирил и Методий“3
Аптека „Славейков“ – ж.к. Славейков, бл.146, вх.А /срещу поликлиниката/
Аптека „ДКЦ 1“ – бул. „Стефан Стамболов“73 /в МБАЛ-Бургас/
Аптека “Фаркол Демокрация“ – ж.к. Братя Миладинови, бул.“Демокрация“, бл.117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

С промоцията може да се запознаете на сайта www.farkol.bg, както и във фейсбук-страницата на аптеки Фаркол https://www.facebook.com/aptekifarkol/

loading...