Подобрете здравословното си състояние с рехабилитация в Свети Влас

0
Отделението на МБАЛ "Лайф Хоспитал" работи по клинични пътеки към Здравната каса и има свободни места за февруари и март
-
-

Отделението на МБАЛ „Лайф Хоспитал“ за рехабилитация и физикална терапия в Свети Влас записва за февруари и март и все още има свободни места. Намира се в полите на Стара планина до брега на морето с прекрасен панорамен изглед към Несебърския залив и е чудесен начин за възстановяване на организма. Особено след застоялия начин на живот през студените месеци и тежките трапези по януарските празници.
Отделението е оборудвано с нова и модерна физиотерапевтична апаратура – електролечение, магнитотерапия, терапевтичен ултразвук, салон за лечебна физкултура, сектор за водолечение и луготерапия.

Салонът за ЛФК е оборудван с клетка на Роше, кинезитерапевтични механизми и масажен кабинет. В сектора за водолечение има ново инсталирани комбинирани вани – тангенторно-перлени, с които успешно се повлияват неврологични заболявания на опорно-двигателния апарат. Вротделението се практикува и луголечение.

Лугата е концентриран разтвор, продукт от солодобива, и представлява маслоподобна течност с жълтокафяв цвят. В нея се съдържат множество химични елементи, биологично-активни вещества, продукти на планктона и др. Тя има многостранно действие – противовъзпалително, болкоуспокояващо, повишава регенеративните процеси и имунобиологичните реакции на организма. Прилага се при заболявания на опорно-двигателния апарат – гонартроза, коксартроза, спондилартроза, ревматизъм, болест на Бехтерев, артрити и др.; при травматично-ортопедични заболявания – травми, навяхвания, изкълчване на стави; при неврологични заболявания – дископатии, радикулити, плексити. Отделението работи по клинични пътеки към Здравната каса.
При нас могат да бъдат лекувани всички видове заболявания на ОДА – артрити, коксартрози, гонартрози, спондилоартрози, възстановяване след ортопедични операции, фрактури, състояние след артроскопия, заболявания на периферната нервна система /дископатия, ишиас, лумбаго, плексити, радикулити, диабетна полиневропатия и др./, болест на Паркинсон, Множествена склероза, състояние след прекаран инсулт, детска церебрална парализа, казват от отделението в Свети Влас.

Това е уникална възможност да подобрите здравословното си състояние. Едновременно с компетентните грижи на медицинските специалисти, използващи най-съвременна апаратура и методи за възстановяване, пациентите могат да почувстват и влиянието на уникалния климат – съчетание от морски и планински въздух при отличните битови условия. Повече информация може да получите на тел.: 0894 67 97 61, 0894 67 99 55

loading...