Паро разкритикува тежко ЦСКА, трима го отнесоха най-много

0
-
-

Най-успешният клубен треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов разкритикува сериозно представянето на отбора срещу Ботев (1:1), като най-голяма част от упреците му бяха по адрес на трима играчи. След като вече изрази мнението си за съдийството, сега пред „Тема спорт“ Паро акцентира върху играта на „армейците“:

„ЦСКА има проблеми срещу съперници, които действат на контраатака. В някои моменти от срещата с Ботев футболистите не успяваха да се ориентират, оголваха се и само късметът ги спаси от още някой гол. Атаката, довела до дузпата за гостите, тръгна след грешка на Кубемба, но след това нападението продължи 50-60 метра. Какво правеха останалите играчи на ЦСКА? Защо никой не спря атаката? Явно е, че има проблем, когато трябва да се противодейства на контри. А това не бе и единственото такова нападение на Ботев през първото полувреме, просто другите не бяха завършени правилно“, отчете Никодимов, според когото ЦСКА има да работи много, както при противодействието на контраатаки, така и при провеждането на такива.

„Не може ЦСКА да играе по този начин след победа над Лудогорец. Не може да отправиш два точни удара за цял мач на „Армията“. Аз си спомням в евротурнирите на наш терен имахме мач срещу ирландски отбор, ако не се лъжа, и отправихме 42 изстрела“, припомни Никодимов.

„Меркадо подлъга с онзи гол в Разград. За мен е доста лимитиран футболист. Той има линейна бързина, забива поглед в топката и толкова. При него не се забелязва никаква комбинативност, бърка елементарни пасове. Беше много слаб срещу Ботев. Нито премина съперник, нито внасяше острота в атаката. Кубемба също по никакъв начин не помогна. Още от началото не беше ориентиран, имам чувството, че изобщо не влезе в мача. Милчо Ангелов се включи по-добре, с по-голямо желание и раздаване. Пинто също е неузнаваем. Почти нямаше точен пас срещу Ботев, грешеше много, което създаваше предпоставки за контраатаки. При него има сериозен спад в последно време“, коментира още Никодимов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]