Николай Тодоров: Не искам да слушам повече спекулативни твърдения, работата върви по план

1

„Работата в „Нефтохимик“ върви по план и не искам повече да слушам спекулативни твърдения за огромно напрежение, финансов колапс и т.н, защото те влияят негативно както на отбора, така и на феновете.“ – това заяви изпълнителният директор на „шейховете“ Николай Тодоров. Поводът за коментара му пред клубния сайт стана дискусията, зародила се в медийното пространство относно взаимоотношенията между треньорския щаб и ръководството. Ето какво още каза той:

„Тази дискусия придоби значителни размери и се стигна до там, че се оформиха два лагера -първият в подкрепа на старши-треньора Христо Янев и вторият в подкрепа на спортния ни директор Станимир Димитров. Истината е, че и двамата не се нуждаят от защита, защото са професионалисти и различията им са продиктувани от факта, че искат най-доброто за клуба. Между тях няма и не трябва да има личностен конфликт, а разликата във визията  за отделните детайли от процеса на работа при двама специалисти е нещо напълно нормално. Но в диалог, дори и в спор, неразбирателствата трябва да се изглаждат и това в последствие да доведе до добри резултати. Оставката на Христо Янев не беше приета именно заради доверието на Управителния съвет в него. Всички членове на СД са уверени в професионализма на целия екип и вярват, че няма пречки пред отбора. Затова искам да се обърна както към журналистите, така и към феновете и футболните личности, заинтересовани от ситуацията в клуба: В „Нефтохимик“ се мисли само за футбол! Отборът тренира, треньорите си вършат работата перфектно, всички усилия и мисли са насочени към оставащите мачове от сезона и възможно най-доброто ни представяне. Финансовото ни положение до момента е стабилно, всички заплати са изплатени, като днес дадохме и извънредна премия за победата над Локо (ГО). Така че „ситуацията“ в клуба не може да служи като оправдание за слаби резултати и демотивация.

Бих желал от тук до края на първенството да сложим край на тази полемика и да се фокусираме върху футбола. Предстоят ни наистина важни двубои, които ще са решаващи за бъдещето на „Нефтохимик“. Нека да подкрепяме момчетата и да стискаме палци да съумеят да дадат най-доброто от себе си, за да остане отборът част от футболния елит на страната.“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

1 КОМЕНТАР

  1. Смешник. Скрий се . Срам за бургаския спорт.кольо сладоледа говори за футбол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук