Несебър смаза Локо (ГО)

0
-
-

Несебър победи като домакин Локомотив (Горна Оряховица) в мач от XV кръг на Втора лига. „Делфините“ изиграха изключително силен двубой и съвсем заслужено се наложиха категорично 4:2, въпреки че още във 2-ата минута вече изоставаха с 0:1.

Двубоят започна ударно за гостите, които поведоха след само 120 секунди игра. След центриране отдясно, Георги Чукалов от непосредствена близост засече за 0:1. В 13-ата минута Кевин Осеи можеше да удвои аванса на „железничарит, но от чиста позиция прати топката над напречната греда. В ответната атака Иван Михайлов пък имаше възможност да изравни, но вратарят улови удара му. Все пак в 17-ата минута Михайлов направи 1:1 с удивителен изстрел от границата на наказателното поле, намерил горния ляв ъгъл на вратата. В 23-ата минута Иван Колев засече от въздуха, но до гредата. Той обаче успя да осъществи пълен обрат в 26-ата минута. Емануил Манев стреля от малък ъгъл, вратарят изби, но при добавката Колев бе безупречен за 2:1. В последната минута на полувремето Николай Костов центрира от фаул, а Нуретин Пюскюлю от близко засече за 3:1.

В 56-ата минута авансът на Несебър можеше да набъбне, но последователно Иван Колев и Иван Михайлов изпуснаха от отлични позиции. В ответната атака пък Деян Христов не успя да намали изоставането на своя отбор. В 65-ата минута „делфините“ организираха блестяща контра с по едно докосване. Топката стигна в наказателното поле до Иван Колев, който без забавяне с прецизен изстреля я прати в мрежата за 4:1. В последната минута на мача Аристоте Фунду оформи крайното 4:2 с премерен удар извън наказателното поле.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]