Локомотив София готви нов удар на пазара

0
-
-

Защитник от Швейцария чакат в Локомотив (София). Става въпрос за десния бек Бруно Дженари. Футболистът е роден на 22 март 1996 г. и има двойно гражданство – сенегалско и швейцарско. Младежки национал на Сенегал е. Собственост е на Белинзона. За последно Дженари е играл под наем в Мендризио. През есента е записал 13 мача и 1 гол в Трета дивизия, пише „Витоша Нюз“. Договорът му с швейцарския клуб изтича през лятото на 2018 г. В кариерата си Бруно е ритал още за Лугано и Локарно.

Франко Барези ще помага на Локомотив София

Приоритет в зимната селекция на Локо (Сф) е привличането още на централен нападател и разиграващ халф. Опция все още е и бившият национал Цветан Генков. Голмайсторът е дал дума на ръководството на бившия си клуб, че ще се върне в „Надежда“, за да помогне в тежките битки за промоция в Първа лига, при условие, че не си уреди трансфер в чужбина. Отговорът на Генков, който за последно риташе в Казахстан, ще бъде чакан до края на януари.

Локомотив София уреди лагер в Италия

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]