Левски представя отбора за пролетта с контрола на „Герена“

0
-
-

И в първия работен ден от Новата година Левски не обяви официално плана си за зимна подготовка. От „Герена“ не са съобщили кога тимът ще се събере за първа тренировка. Това ще стане най-вероятно на 7 януари, неделя, а не както се смяташе на 6 януари, пише „Тема спорт“. След това в продължение на два дни отборът ще премине медицински прегледи.

Искан от Ботев (Вр) юноша на Левски може и да остане на „Герена“

На 9 януари Левски трябва да отпътува за лагера си. За първи път той ще се проведе в Малта. Там сините ще останат до 6 февруари и ще изиграят 4 или 5 контроли.

Левски пусна основен защитник в Азия

При завръщането си в България Левски ще изиграе и един спаринг. Той ще се състои на „Герена“ и ще е срещу роден тим от по-ниска дивизия. В него ще бъде представен и съставът за пролетния полусезон.

Левски работи по таен списък на Роси

Първият официален мач на столичани през 2018 година ще е в уикенда на 17 февруари. Тогава сините приемат на „Георги Аспарухов“ Ботев Пловдив.

Левски се прицели в Мата от Испания

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]