Кокаинови босове поискаха Кешеру в отбора си

0
-
-

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру съвсем не е лишен от варианти къде да продължи кариерата си. След признанията му, че не е доволен от игровите минути, които получава в българския шампион, името на 30-годишния румънец вече се спряга за отбори в Турция и Китай.За последно информациите гласят, че Кешеру е искан от колумбийски тим, който е контролиран от могъщ кокаинов клан.

Вече няколко дни поред медиите в Румъния пишат само за Кешеру и желанието му да напусне Разград. Според тях основните варианти пред голаджията са два, а ФКСБ (преди Стяуа) засега не попада сред тях.

Мариуш Сумудица желае Кешеру във водения от него турски Казейриспор. Наставникът вярва, че с голаджия като румънеца отборът му ще има далеч по-големи шансове за титлата в Турция. След 12 изиграни кръга Кайзериспор е 4-и с 22 точки и изостава с 4 от лидерите Галатасарай и Истанбул Башакшехир.

Самият Кешеру има оферта и от Гърция, но едва ли ще я вземе под внимание, особено предвид предложението, което е пристигнало от Китай. В Румъния смятат, че то е най-добро откъм финансова част и тук се крие дилемата пред острието.

С гола си срещу Локомотив Пловдив през уикенда Кешеру вече има 45 гола в 67 мача за Лудогорец. Това го прави третият най-резултатен чужденец, играл по българските терени (наравно с Мишел Платини, който има също 45 гола, но в 122 мача). Пред него са единствено Маркиньос (56) и Марселиньо (59).