Кирил Домусчиев напуска България, изнася бизнеса си

36

Ако правителството наистина увеличи минималната работна заплата на 510 лв., Кирил Домусчиев обяви че закрива бизнесите си и напуска държавата. Шефът на ПФК Лудогопец бе ксатегоричен в това свое намерение.-
„Това е терор над работодателите. Денонощно мислим как да правим бизнес, да инвестираме, да осигуряваме работни места. И държавата с това раздуване на заплатите, буквално ни банкрутира“ – коментира Домусчиев след заседание на УС на КРИБ.
Разградският паша дава работа на няколко хиляди души, с разнообразни заплати. Инженер с 20 годишен стаж и десетки сертификати, взима към 600 лв. Футболист с 1 година стаж на резервната скамейка взима 15 хиляди евро.
„Всеки бизнесмен цени ценните за икономиката кадри, и им плаща дойстойно“, казва Домусът. „Ако продължава така, скоро ще трябва да плащам на програмист или на доктор по химия, колкото на футболист. Разбирате, че това не е справедливо, те имат различен принос към стопанството“.
Бизнесите на Домусчиев са в областта на фармацевтиката, корабостроителството, спорта, недвижимите имоти и пр. Ако наистина напусне, Бойко Борисов няма да има с кого да си пие шампанското по 500 евро бутилката…

36 КОМЕНТАРИ

 1. Къде бе в коя държава ще те допуснат бе крадец и далавераджия? Каква конкуребция си ти ? Ще те смачкат и смачкат! Ти си никой! В България си също си нищо ,но се вземаш за нещо!

 2. Отивай си! 510 лв.ако са ти много!!!!!ще дойдат други дето ги устройва.

 3. изчезвай ,крадец, антикомунист , престъпник , окраде държавата , мама ти мошеник мръсен

  • Нещо си се объркал! Комунист отвсякъде – по произход и манталитет- а не антикомунист.

 4. Ами хубаво. Напущай. Ние напуснахме страната си,заради такива,като теб.келеш такъв. А имай късмета,да дойдеш при мен. Има гляма ветоятност!

 5. Живей ти с тези пари като ти са много бе кюрд долен, гелосан хюм!

 6. Отиваите си вън от България за да може да се завърне истинския Българин

 7. Тази гнусна хиена и лешояд олигофрен със самочувствие на цар,трябва да се вкара в затвора,мършата гадна и никога да не види свободата,лайнара миризлив!

 8. Гелосаният за пореден път доказва , че България за него е само една обикновенна дума ! За откриването на какви работни места говори този ЦИНИК? За работни места за 300 лв.- някъде и по малко ? Той на мафиотите , работодатели ли им казва – примери хиляди ? Какво е това работно място – след като за труда си чакаш заплата по 5-6 месеца ? И този безсрамник щял да си изнася бизнеса навън – КЪДЕ ? Няма в света място , където хората работят по нашия начин – да чакат заплата с месеци .

 9. Тоя от кога се има за бизнесмен? Крадец, съсипал Балкан, ПБМФ и някои далаверки благодарение на близостта му с Бойко.

 10. Тоя помияр д-р ще ходи ве нали ще бъде бит и еб..н ве навън

 11. Този не трябва да го пускат извън България !
  Трябва да го устроят при бай Ставри в затвора !
  Там му е мястото !

 12. Те навън точно такива инвеститори като тебе чакат,които да плащат 230 евро заплатаШа ти скъсат….от бой.

 13. Е честно тоя ако се изнесе от Бг. с парите от обезщетението за безработица ще черпя цялата улица от кеф.Не мога да го трая не мога да го гледам и не мога да го дишам

 14. Еееее, доживяхме, домузага да се пръждоса …..

 15. Чудя се как може преуспял човек в България да си навлече толкова гняв и негативизъм към себе си …В Германия мин.ставка на час е ….с данъка 7 Е х160 часа -1120 Е(2240лв)За там ли беше тръгнал Кирчо?За това има само един отговор -ПАЛЯЧО !

 16. Кирчо, за 500лв заплати за какъв банкрут говориш е,стига си плашил,че ще буташ правителства,някак си е смешно инженер или лекар да взима 600 лв,а Светльо Дяков не може да си напише името на български с 20 палки в евро заплата !!!

 17. Ние напуснахме страната си,заради такива,като теб.келеш такъв. А имай късмета,да дойдеш при мен. Има гляма ветоятност!

 18. Гельо, айде де, тя заплатата отдавна е 510 лева, ти още си тука. Айде, откога те чакаме теб и всички комунистически лекенца да се изметете. Само се чудя къде ще отидете толкова некадърни. Вие и добив на пясък в Сахара не можете да организирате, ако някой отзад не ви дърпа конците. Айде, чакаме ви! Кажете кога се махате, че да си отворим поне бутилка шампанско!

 19. Боклуци комунистически заради вас България е в това положение!

 20. Айде ве , още ли си тука. Само плашиш гаргите. Чакаме те с нетърпение да се изнесеш .

 21. В Америка е закупил фармацевтичен завод.значи го приемат!

 22. Толкова много работодатели дори не плащат на служителите си. Поне с вдигането на минималната работна заплата ще могат да се покриват разходите на домакинствата за елементарни нужди-всичко поскъпва (ток, вода и пр.), но бизнесът не желае да вдига заплатите на подчинените служители. Това справедливо ли е?

 23. Значи мазньото в България не може да плаща а навън може с подарените от партията пари ! Град червена маскирана като работодател !

 24. Ето виждате ли, всички които участват в коментарите, са против този гелосан нехранимайковец! Защо ! Защото, на такива перачи на нашите народни пари, ако им дадеш един чук и гвоздей в ръката, не могат да забият където и да е! А могат да перат народни пари и после да се перчат, че сами са си ги спечелили с труд! Хайде холан , баламите умряха, не останаха и глупаци да им вярват

 25. Ти си за затвор, не за чужбина помия гелосана мазна, ама в затвора общ работник да си, да разбереш парите, че нещо не ги знаеш или се правиш на луд.. Маймуно мръсна ти колко си долен

Comments are closed.