Звезда на Хайдук: Изненадах се колко са добри Левски, но един гол и продължаваме

0
-
-

Един от най-добрите футболисти на Хайдук (Сплит) Анте Ерцег заяви, че един отбелязан гол в София в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа ще бъде достатъчен на отбора да продължи напред. Хърватите спечелиха първата среща като домакини с 1:0, а в четвъртък гостуват на „Герена“.

Ерцег вчера се разписа при победата с 3:1 над Локомотива в Загреб в първия кръг на хърватското футболно първенство, въпреки че старши треньорът Жоан Карийо даде почивка на петима титуляри.

„Играхме добре. Надявам се да продължаваме така. Някои от основните играчи получиха почивка, но въпреки това започнахме новия сезон в шампионата с победа. Сега предстои мач срещу Левски. Знаем колко важна а тази среща. Левски е много силен отбор, в първия мач бях изненадан колко са добри. Ако вкараме гол, сигурно ще продължим, защото не виждам как ще допуснем три. Знаем, че техните фенове са доста гласовити, както и нашите. За тях ще бъде голям недостатък, че ще трябва да играят без тяхната подкрепа от трибуните“, коментира Ерцег.

Левски е наказан да играе срещата при закрити врати заради поведението на запалянковците си в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу словенския Марибор през миналия сезон.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК