Гриша Ганчев продаде небостъргача си Литекс – Тауър

3
-
-

Българският предприемач Гриша Ганчев е продал своята перла в короната на строителната си дейност. Става въпрос за небостъргача Литекс – Тауър, който се намира в София. Високата бизнес-сграда бе построена през 2010 година. В нея има много офиси, търговски площи, магазини, които се отдават под наем. Ганчев е продал имота си за 50 милиона евро, според негови приближени. За купувач се спряга европейски инвестиционен фонд с интереси в подобен род сгради. Самият Гриша Ганчев иска да концентрира бизнеса си в няколко основни посоки и да работи в тези направления. Той има собственост в енергетиката, транспорта, туризма и ловния туризъм. Негови са и бензиностанциите с марка Петрол. Собственик е и на ПФК ЦСКА – София. Иначе Литекс-Тауър е една от модерните и технологични сгради в София. Ето какво пише за нея в проспектите.

Литекс Тауър е част от административно-търговски комплекс, предлагащ на обитателите си условия за бизнес и удобства от най-висок стандарт. Заедно с кулите на Софарма, Литекс Тауър съставя хармоничен ансамбъл от три мащабни офис-сгради, чиито силует решително се откроява в градския пейзаж на София.

Сградата притежава просторно, светло фоайе, отличаващо се със запомнящ се дизайн, при който умело се съчетават модерни архитектурни детайли и съвременни висококачествени материали. Срещу входа, за удобство на ползвателите, се намира уютно кафе, подходящо както за делови, така и за приятелски срещи. До кафето е разположена туристическа агенция, предлагаща организация на лични и бизнес пътувания.

Сградата разполага със съвременен и мултифункционален конферентен център, който благодарение на високата си функционална мобилност може да посрещне нуждите на различни по характер и мащаб събития. В непосредствена близост до конферентния център са разположени гардероб, зона за кетъринг, , санитарни и хигиенни помещения.

За ползвателите на сградата на нивото на конферентния център е осигурена топла връзка към търговската зона на комплекса, с разположени в нея заведения за хранене, търговски обекти, атрактивен фитнес център, банкови офиси. Етажите над конферентния център са офисни, позволяващи функционално зониране на площите, според изискванията на наемателите.

Литекс Тауър е „зелена“ бизнес сграда от ново поколение. Дизайнът и инфраструктурата на офисите отразяват най-модерните тенденции в европейската архитектурна школа и отговарят на най-високите изисквания за обитаване и експлоатация. Сградата разполага с иновативна фасадна система и пълна интеграция между техническите системи и инсталации, което гарантира ниски енергийни разходи и качествено ново усещане за светлина и комфорт.

loading...
#
предишна статияФутболисти и фенове на Лийдс събраха огромна сума за лечение на дете
Следваща статияБлаго Митрев взе бивша акула във Верея
0 0 votes
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Aндон Иванов
5 години по-рано

И задника си ще продаде , свинете ще му ебат майката

еба_говеда
еба_говеда
5 години по-рано

Говедо ти даде ли си анала на Вальо Златев кажи е Лукойл.

oifgdth
oifgdth
5 години по-рано

Гоше спри да си измисляш глупости че при едно дело ще се чудиш как да се измъкнеш.